<div style='color: #000;'>Corona-update: we zijn geopend</div> <div style='color: #000;'>Corona-update: we zijn geopend</div>

Draagt u ons een warm hart toe? Help ons met een donatie. In dit filmpje leggen we uit waar we uw donatie goed voor kunnen gebruiken.

Voor het verantwoord draaiend houden van Voedselbank Den Bosch en Omstreken is een structurele inkomstenbron nodig, zodat het zeker is dat ook in de (nabije) toekomst de rekeningen voor elektriciteit, benzine, huur van een auto e.d. betaald kunnen worden. Voedselbank Den Bosch en Omstreken is volledig afhankelijk van sponsors, donateurs, subsidies, serviceclubs, stichtingen, kerken en verschillende acties in de buurt. 

Voedselbank Den Bosch en Omstreken zoekt daarom donateurs, die bereid zijn met hun bijdragen nu en in de toekomst het werk van Voedselbank Den Bosch en Omstreken te ondersteunen.

Dit kunt u het beste doen door (automatisch) een bedrag over te maken. Uw financiële donaties is van harte welkom op IBAN rekeningnummer NL57RABO0112973183 t.n.v. Stichting Voedselbank Den Bosch en Omstreken.

Hartelijk dank voor uw gift!
 

 

Cartoon: met dank aan Jesse van Muylwijck/Jessecartoons