<div style='color: #000;'>Corona-update: we zijn geopend</div> <div style='color: #000;'>Corona-update: we zijn geopend</div>

Voedsel over?

  • Heeft u als particulier of bedrijf voedingsmiddelen over die u graag wil doneren aan de Voedselbank? 
  • Is uw vriesunit uitgevallen en de inmiddels ontdooide goederen kunnen niet meer via het reguliere kanaal verkocht worden?
  • Of ligt de uiterste verkoopdatum in de zo nabije toekomst dat de partij niet meer via het reguliere kanaal afgezet kan worden?
  • De verpakking van een pallet is beschadigd of de verpakking is verkeerd gedrukt?


Herkent u dit en/of wilt u ons helpen bij het samenstellen van een volledig en gezond voedselpakket voor de cliënten van Voedselbank Den Bosch en Omstreken?
Stuur dan een e-mail naar: distributiecentrum@voedselbankdenbosch.nl

Verklaring doorstroom goederen
Van onze kant zullen wij ervoor zorg dragen dat de door de bedrijven geleverde goederen op een verantwoorde wijze worden opgeslagen en gedistribueerd. Ter bevestiging daarvan de navolgende verklaring.

We hebben dringend behoefte aan:
rijst, macaroni, spaghetti, verse groenten, fruit, zuivelproducten, vis in blik, vlees conserven, rookworsten en vacuüm verpakt vlees etc.

Heeft u voedsel of andere producten over (ook die hierboven niet genoemd zijn) en wilt u deze aanbieden, stuur dan een e-mail naar distributiecentrum@voedselbankdenbosch.nl. Wij kunnen de producten en/of spullen bij u ophalen.