<div style='color: #000;'>Corona-update: we zijn geopend</div> <div style='color: #000;'>Corona-update: we zijn geopend</div>

Wekelijks stellen we voor onze cliënten een voedselpakket samen waarmee we hen ondersteunen in de meest primaire levensbehoeften. We streven hierbij naar het samenstellen van pakketten met daarin in ieder geval: zuivel, groente, vlees, brood en fruit. Daarnaast zijn er ‘optionele’ artikelen als broodbeleg, koffie, thee, tandpasta, shampoo, zeep, etc.

Enkele reacties van cliënten: 

“Fijn dat we ook een kopje koffie kunnen drinken en er tijd is voor een praatje!”

“Het is net écht boodschappen doen…”

“Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de hulp die jullie mij hebben geboden. Niet alleen met de voedselpakketten, maar ook zeker met de aandacht tussendoor. Een vriendelijk woordje of grapje en af en toe een serieus gesprek; ik heb het allemaal erg gewaardeerd. Hoewel ik de eerste keer met een traan binnenkwam, ging ik de daarop volgende keren altijd met een lach weer weg. Ik ben inmiddels in de positie gekomen waarbij ik hulp krijg van mijn werkgever. Mede daardoor ga ik proberen het weer helemaal alleen te doen. Ik hoop op een positieve toekomst. Nogmaals heel veel dank voor jullie inzet en betrokkenheid.”